Şehit Mustafa Geyve İlkokulu
Yazılıgürgen Mah. Tepe Sk. No.2 Karapürçek / SAKARYA
(0264) 471 60 66 (Kurum Tel)

VİZYON

İstiyoruz ki okulumuz; öğrenmenin ders geçme yerine bir ihtiyaç olarak görüldüğü, öğrencilerin sahip olduğu, yetenekler doğrultusunda sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde başarılı olduğu ve bu yönüyle de tüm beklentilerin karşılandığı, öğrencilerin severek gelip ayrılmak istemeyeceği bir okul olsun.

MİSYON

Biz; her öğrencimizi; Atatürk İlke ve İnkılapları ışığında yetiştirmek, nitelikli, bilginin, becerinin ve hoşgörünün ön plana çıktığı eğitim ve öğretim ortamı sunmak, her çocuğun içindeki değerleri ortaya çıkarmak; onları, haklarını koruyabilecek yapı ve donanımda, insan ilişkilerini önemseyip evrensel niteliklerle uyum kurabilen; bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen ve kendine güvenen; çevre bilincine sahip seçkin bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanıyan; güvenli ve başarılı bir eğitim kurumu olmak için varız.

Öğretim Şekli :Okulumuz gündüzlü eğitim yapmaktadır. 09:00 - 14:40 arası.

Okulumuz gündüzlü eğitim yapmaktadır. 09:00 - 14:40 arası.

Okulumuz yabancı dil olarak İngilizce eğitim vermektedir.

Kaloriferle ısınmaktadır.

Servis yoktur.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz Sakarya iline 25 km uzaklıktaki Karapürçek ilçesine bağlı Yazılıgürgen Mahallesinde bulunmaktadır.İlçeye uzaklık 2 km dir.